Uitnodiging: Symposium Xendens

De samenwerking tussen wetenschap en praktijk is afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. De afdeling Ethiek, Recht en Humaniora van het Amsterdam UMC, een van de kernpartners van het Centrum voor Cliëntervaringen, heeft daarom een expertisecentrum opgericht: Xendens, Academisch centrum voor Dialoog en Samenleving. Het centrum wordt geopend met een mooi symposium op 14 februari.

Op 14 februari bieden we een middag vol inspiratie met een lezing over het belang van samenwerking tussen de wetenschap en de praktijk. En maar liefst acht interessante workshops waarin je kan ervaren en meepraten over de kennis, trainingen en andere expertise die Xendens biedt. We sluiten af met een paneldiscussie. Daarbij is er ruimte voor advies vanuit het publiek voor de toekomst van Xendens. Daarna proosten we met zijn allen tijdens de borrel.

Het symposium is gratis. Laat je inspireren tijdens één van de workshops. Of praat mee over de toekomst van goede samenwerking. Kijk hier welke workshop voor jou interessant is en schrijf je in!