Social media dat helpt voor mij

Ik ben van mezelf geneigd te isoleren en dat is nu nog meer het geval. Veel dingen buitenshuis die ik deed vallen weg en ook mijn woonbegeleiding ligt stil. Die paar vrienden die ik heb wonen ver weg en officieel mag je niet met het openbaar vervoer. De mensen die ik nu zie zijn de caissière van de supermarkt, mijn casemanager en begeleiders van het werk. Bellen met een vriendin dat helpt wel maar het verwaterd door de corona. Social media dat helpt voor mij. Daar ontmoet ik snel mensen met dezelfde interesses. Het aantal mensen dat online is tijdens de corona toegenomen. Dat is fijn voor mij. Verder kijk ik veel series. Sommige mensen maken van de lock-down een spiritueel ding. Dat vind ik irritant alsof ze mensen met een beperking als inspiratiebron zien. De manier waarop ik thuis zit is anders dan voor andere mensen. Voor hun is het tijdelijk voor mij is het voor altijd. Na twee dagen ben ik door mijn energie heen. Mensen doen alsof het iets heel moois is dat is een extra bevestiging voor hun privileges.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *