Dag van de Participatie 2024 Methode: Veranderen

Ook in 2024 organiseren we weer een nieuwe editie van de dag van de participatie. Het thema is Methode: Veranderen.

Impasse en stilstand. Je wilt ze doorbreken, in jouw (werk)omgeving of organisatie. Maar hoe pak je dat aan? Kom en leer erover op de nieuwe editie van de dag van de participatie! We gaan tijdens deze derde editie aan de slag met het thema: “Methode: veranderen”

In workshops en interactieve lezingen verkennen we samen perspectieven op verandering. Waar zitten de (machts)verschillen? En waar zitten weerstand en steun? Hoe werkt de praktijk? Hoe kijken (disability) activisten tegen dit onderwerp aan? Als speciale gasten verwelkomen we op 7 maart enkele Rotterdammers: vertegenwoordigers van Brede Raad 010, “Schakel tussen Rotterdammer en sociaal beleid”. Hoe pakken zij verandering aan? En wat kunnen wij –als Amsterdammers- daarvan leren?
Ook geven de partners van het Centrum voor Cliëntervaringen een laagdrempelige kijk in de keuken van participatie in onderzoek én praktijk.

Dit, én meer, op 7 maart!

We ontvangen u graag. Aanmelden kan alvast via de mail naar Vivian: v.vanthoor@clientenbelangamsterdam.nl. Informatie over de locatie, tijden en het programma volgen dan vanzelf.

NB: Wil je op 7 maart ook iets delen of presenteren? Laat het ons weten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *